Pizzeria Piano Piano
Stand 1
PIZZA BIANCA • BASILICUMPESTO MORTADELLA • KERSTOMAATJES • RUCOLA
Pizzeria Piano Piano is een gezellig restaurant met een klein en zuiders gericht terras in het centrum van De Haan. Wij, Ingrid en Yves, serveren er al meer dan 26 jaar lang lekkere pizza en pasta met een warme glimlach en dit in een gezellig en leuk kader. Al de gerechten kunnen uiteraard ook afgehaald worden. Wij ontvangen jullie met plezier in onze zaak! CIAO!
Hans Knudde
Stand 2
MAKREEL • RAMMENAS • BULGUR • ZEEWIER
Hans haalt zijn culinaire inspiratie graag uit de kwaliteit, eenvoud en eerlijkheid van onze lokale producten. Hiermee creëert hij gerechten met een eigenzinnige twist, zonder de essentie van de traditionele keuken uit het oog te verliezen. Zijn culinaire hart klopt voor “Hans” De Haan.
Restaurant Markt XI
Stand 3
MOSSEL • SELDER • KERRIE • SJALOT
Restaurant Markt XI staat voor een pure keuken met een losse bediening in een eenvoudig kader. Hier ontmoeten traditie en innovatie elkaar. Als jonge starters willen we u een eerlijke en verfrissende keuken bieden, zonder nonsens. Deze lijn wordt doorgetrokken in de wijnkeuze en het interieur met open keuken. De chef verkiest om te koken met zoveel mogelijk lokale producten. Toch is hij gefascineerd door verschillende eetculturen, iets wat zich vertaalt op het bord.
Restaurant Casanova
Stand 4
RISOTTO VAN BASILICUM • KING KRAB • BIO TOMAAT
The best food tastes even better when it is served in the right time, at the right place. Danny Everaert en chef Lieven Elewaut
verwelkomen u in restaurant Casanova, gastronomie aan de waterlijn.
Restaurant Poincaré
Stand 5
KRUIDIGE BALLETJES (KALF-VARKEN) • TARTE TATIN VAN BIOTOMAAT
Kleinschalig, gezellig restaurant met huiselijke sfeer waar gastvrouw Kim u in de watten legt. Wij verkiezen streekproducten van lokale
producenten, werken volgens de seizoenen en de marktaanvoer, brengen herkenbare gerechten met een eigen twist met kennis van weleer. Bij Poincaré hanteren we een keuzemenu die reeds bekroond is geweest voor beste prijs-kwaliteit verhouding.
The Barrel
Stand 6
BIER • FRISDRANKEN • GIN
Ongedwongen metropolitaanse bar met heerlijke cocktails, gin & tonic, rhum, whisky, wijn & prachtige Belgische bieren, geserveerd in een zeer aangenaam kader.
Restaurant Internos
Stand 7
MAKREELFILET OP TOAST • ZUIDERSE SALSA • KRUIDENSLAATJE
Restaurant Internos is gelegen in het centrum van de idyllische badplaats De Haan. De gezellige en ongedwongen sfeer is de ideale verademing na een dagje strand of wandelen. Het à la carte restaurant biedt u een ruime keuze aan streekspecialiteiten en seizoensuggesties. Het jonge team doet er alles aan om dagverse lokale producten te gebruiken en dagelijkse aanvoer van lekkere vis en garnalen uit onze Noordzee. Geregeld wordt de kaart bijgevuld met suggesties.
Restaurant Yelo
Stand 8
STEAMED BUN • BREYDELHAM • GANZENLEVER • WORTEL
Onze naam YELO verwijst naar Jessica en Lorenzo. Jessica staat achter het fornuis en Lorenzo staat in voor de bediening. Jessica brengt een eerlijke en pure keuken met een seizoensgebonden kaart die om de twee weken verandert. Graag verwelkomen wij jullie in ons restaurant waar je kan relaxen in een ongedwongen sfeer.
Bistro De Kruidenmolen
Stand 9
COURGETTEBLOEM • VLASWIJTING • PISTACHENOTEN • PROVINCIAALSE GROENTENTAART
Hier is iedereen welkom van zakenmensen tot gezinnen met kinderen. Een eigentijdse zaak waar u kiest voor klassiekers of een persoonlijke creatie. Stijn werkt als North Sea Chef enkel met vis uit onze zee, en veel producten van de lokale boeren. Geniet op ons vernieuwd terras met zicht op de polders en op de gerestaureerde Geersensmolen.
Restaurant Blue Chaud - Villa De Torre
Stand 10
Zuur desembrood • gekookte mangalicaham • zachte kaas • gerookte sprot
Met de natuur als onze inspiratiebron, staan wij voor lekkere, gezonde en lokale gastronomie. Gestoeld op de klassieke culinaire basis en begeleid door wat de seizoenen ons aanleveren, proberen onze koks de grondstoffen zo respectvol mogelijk bij onze gasten te brengen, omarmd door de ontmantelende service van ons unieke team.
Restaurant L'Espérance
Stand 11
CAPONATA • BURATINA • IBERICO BELLOTA • CHORIZO
Open keuken restaurant met dagelijks wisselende marktmenu en lunch volgens marktaanbod. Hedendaagse gerechten licht mediterraans getint.
Moment!
Stand 12
PANNENKOEK • GECARAMELISEERDE APPEL • HONING • VANILLEIJS
Dit is Moment! Een machtige smaak, een brandnieuw kader, een vlotte en klantvriendelijke bediening. Spring binnen in onze bakkerij en neem onze ambacht mee voor bij uw thuis of gewoon voor onderweg of op het strand. On the spot? Start je dag aan de fijnste ontbijttafel van de kust, schuif aan voor een creatieve lunchsalade en verlies jezelf schaamteloos in een heerlijk dessert. Op uw bord komen gezonde producten van nu gecombineerd met goedbewaarde receptuur van toen. Voetjes onder tafel en geniet van apart eten en drinken in een toffe sfeer.
Huis Avalanche
Stand 13
CHOUX D’AMOUR: AARDBEI • LIMOEN • VANILLE
Huis Avalanche “Een lawine van lekkers” aan de Belgische Kust. Bij huis Avalanche kun je genieten in de breedste vorm, je kunt er terecht voor een heerlijk ontbijt, verfijnde desserts, huisgemaakt ijs, broodspecialiteiten, pistolets en boterkoeken. In onze nieuwe koffie- en ijsbar serveren wij als ware barista’s de perfecte espresso, cappuccino & latte machiatto. Wie graag thuis een perfect kopje koffie wil serveren en zich wat meer wil verdiepen in het Slow Koffie gebeuren bieden wij in samenwerking met Koffie Kàn een leuke workshop brewing@home. Voor meer inlichtingen volg ons op facebook en instagram.
Koffie Kàn
Stand 14
SLOW COFFEE • HEERLIJK ZACHTAARDIG
Koffie Kàn zorgt er voor dat je kunt kiezen uit heerlijke Arabicamélanges, boordevol aroma en met weinig cafeïne. In de eigen koffiebranderij heeft Koffie Kàn een unieke technologie voor het koffiebranden ontwikkeld. Die zachte en trage verwerking van de koffiebonen is helemaal in overeenstemming met de principes van Slow Food.
Mi Gusto
Stand 15
TRUFFELPASTA • BEUKENZWAM • CRUMBLE VAN OUDLANDER
Dagverse gerechten met Italiaanse toets om af te halen of om in ons restaurant ter plaatse te eten. Wij verzorgen ook graag pastabuffetten om af te halen. Welkom.
Bistro 'T Molenhuys
Stand 16
COUSCOUS • TOMAAT • HUMUS • IBERICO
Bistro ’t Molenhuys staat voor sfeer, karakter en gezelligheid. Een vaste kaart met wisselende suggesties. Zowel North Sea als terroir vindt men terug in de gerechten. Vanaf het weer het toelaat kan men heerlijk genieten op het tuinterras.
Restaurant Le Kok Sur Mer
Stand 17
WILDE ZEEBAARS • LANGOUSTINES KOOLRABI • GEITENKAAS VAN ‘T REIGERSHOF • PINDA'S
Kok sur Mer staat voor een restaurant waar men kan komen genieten van lekkere gerechten in een huiselijke en losse sfeer. In de zomer kan u genieten van onze lunch op het zonnige terrasje. U bent bij ons welkom voor zowel één gerecht, een lunch alsook voor onze verfijnde menu’s en a la carte gerechten.
Ipanema
Stand 18
FRIS • FRUITIG • ZOMERS • CAIPIRINHA
Vlucht weg van de Belgische stress in onze tropische cocktailbar en geniet van onze heerlijke mocktails of cocktails die enkel met vers fruit en veel passie bereid worden. Van maart tot oktober kan u ook zalig relaxen op ons prachtig lounge terras. Ipanema : escape, relax and enjoy
Coast Beer
Stand 19
COAST BLOND: VERFRISSEND • CITRUSTOETSEN • DOORDRINKER (Alc. 6,5%)
COAST DARK: ZACHT • CARAMELTOETSEN • DEGUSTATIEBIER (Alc. 8%)
COAST Blond en COAST Dark zijn creaties van Wenbrew Beer Company uit Wenduine. Heerlijke, artisanaal gebrouwen bieren die een instant vakantiegevoel opwekken. Laat je verrassen door de unieke smaken in combinatie met één van de fantastische gerechten op Kok@Zee. Gezondheid!
Brasserie La Potinière
Stand 20
Enjoy your wine experience
Witte Wijn: Château Paradis Essenciel - Côteaux D’Aix en Provence (Frankrijk)
Druiven: Sauvignon Blanc / Grenache Blanc
Rode Wijn: Cap De Coste - Pays d’Oc (Frankrijk)
Druiven: Cabernet-Sauvignon / Merlot
Cava: Cava Jaume Serra Brut
Rosé Wijn: Château paradis Essenciel - Côteaux d’Aix en Provence
Druiven: Syrah / Cabernet-Sauvignon
't Reigershof
Stand 21
AMBACHTELIJKE RAUWMELKSE GEITENKAZEN • BIOLOGISCH
Op de biologische geitenboerderij ’t Reigershof lopen een 300 tal geiten, deze zijn tweemaals daags de bron van heerlijke verse melk. Hiervan worden meer dan 20 soorten rauwmelkse kazen gemaakt. Met blikvangers als oudlander, mabelle, crottin, en de nieuwe geiten camembert. Te koop in ons eigen winkeltje, op markten en in biowinkels.
Hof ter Meulen
Stand 22SMAAKVOL • LIFE-AGED • PUUR • UNIEK

Boerderij met mangalica-varkens, aardbeien en duinasperges waar smaak de bovenhand haalt, seizoenen gerespecteerd worden en belevenis-landbouw een item is.